Τηλεφωνικές παραγγελίες:  6931504651

Πολιτική επιστροφών

Προυποθέσεις επιστροφής προϊόντων

 Σας γνωστοποιύμε τις προυποθέσεις υπό τις οποίες μπορούν να πραγματοποιηθούν υπαναχωρήσεις προϊόντων.

·         Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας. Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής 

·        Στην περίπτωση που δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία της αρχικής παραγγελίας (αξία προϊόντων + μεταφορικά) και με τα έξοδα αποστολής της επιστροφής επιβαρύνεται αποκλειστικά ο πελάτης.

·         Στην περίπτωση κατά την οποία τα προϊόντα που έχετε λάβει έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής.

·        Οι επιστροφές γίνονται δεκτές κατόπιν συνεννοήσεως και μόνο στην περίπτωση που τα προϊόντα είναι αχρησιμοποίητα και στην αρχική τους κατάσταση.

·        Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.

·        Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 10 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.

·        Για την επιστροφή των χρημάτων σας πρέπει να μας δηλώσετε το λογαριασμό στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση. Για τις επιστροφές είναι απαραίτητη η Απόδειξη Λιανικής- Δελτίο Αποστολής. Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου πρέπει η επιστροφή να γίνεται με δελτίο αποστολής.

·        Σε περίπτωση που η επιστροφή δε γίνει μέσα στο χρονικό διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής τους ή δεν πληρούνται κάποιες από τις προϋποθέσεις επιστροφής, το cbdandmore.gr έχει το δικαίωμα να μη δεχτεί πίσω τα προϊόντα και να μην προχωρήσει σε αντικατάστασή τους.

·        Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής του κάρτας. Το ίδιο ισχύει και για τις συναλλαγές μέσω Paypal.

·        Για να αιτηθείτε επιστροφή ενός προϊόντος, απευθυνθείτε στο τμήμα επιστροφών στο email info@cbdandmore.gr ή απλά συμπληρώστε τη Φόρμα Επιστροφών.

·        Η διεύθυνση στην οποία θα επιστραφούν τα προϊόντα είναι: CBDandmore, Ανδρέας Μίχος, Λεωφόρος Σαλώνων 20 , Άμφισσα , Τ.Κ. 33100 .

·        Για οποιαδήποτε πληροφορία για την επιστροφή σας παρακαλούμε καλέστε στο 22650 24022 η μέσω email στο info@cbdandmore.gr


Διαδικασία Επιστροφής Προϊόντων

Αποστολή Προϊόντος: Εφόσον έχει προηγηθεί συνεννόηση με το τμήμα επιστροφών συσκευάζετε και στέλνετε το πακέτο με το προϊόν με την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών της εταιρείας μας. Μέσα στο πακέτο θα έχετε τοποθετήσει το επιστρεφόμενο προϊόν μαζί με το παραστατικό αγοράς εφόσον βέβαια το προϊόν πληρεί τις προϋποθέσεις επιστροφής. 
Σε περίπτωση που το πακέτο φτάσει και αποδεικνύεται ότι δεν ισχύουν οι προϋποθέσεις επιστροφής, το προϊόν δε θα γίνεται δεκτό όπως έχει εξηγηθεί αναλυτικά παραπάνω. Θα επιστρέφεται στον πελάτη και τα έξοδα μεταφοράς θα βαραίνουν τον ίδιο.

Ακυρώσεις Παραγγελιών: Μπορείτε να ακυρώσετε τη παραγγελία σας, εφόσον επιθυμείτε, χωρίς επιβάρυνση, με την προϋπόθεση ότι ΔΕΝ έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή των προϊόντων από την εταιρεία μας.