Τηλεφωνικές παραγγελίες:  2265 301643

Προσωπικά δεδομένα

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καθορίζει τις βασικές λεπτομέρειες που αφορούν τη σχέση των προσωπικών δεδομένων σας με το cbdandmore.gr.

Η εταιρεία δεσμεύεται να προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών, χρηστών και πελατών της και να τηρεί τις σχετικές διατάξεις περί προστασίας προσωπικών δεδομένων (Ν.2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα), καθώς και τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR) της Ευρωπαϊκής Ενώσης, όπως εκάστοτε ισχύουν.

Σε συμφωνία με τους παραπάνω κανονισμούς και τη νομοθεσία, η εταιρεία υπό την ιδιότητά της ως υπεύθυνος επεξεργασίας, ενημερώνει, το φυσικό πρόσωπο που είναι επισκέπτης/χρήστης ή/και πελάτης ότι η ίδια ή/και τρίτοι, κατ’ εντολήν και για λογαριασμό της, θα επεξεργάζονται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που το αφορούν, στο πλαίσιο συναλλακτικής σχέσεως για προϊόντα ή υπηρεσίες του cbdandmore.gr και της Εταιρείας.

Σκοπός της συγκέντρωσης αυτών των δεδομένων είναι η αποθήκευσή τους σε εξυπηρετητή (server) και η χρήση τους για την αποστολή των προϊόντων που τα Υποκείμενα παραγγέλνουν στις διευθύνσεις που δηλώνουν. Για τον σκοπό της αποθήκευσης και μόνο τα δεδομένα τηρούνται στην Ελλάδα. Η συναίνεση του χρήστη στους όρους χρήσης του cbdandmore.gr παρέχει ταυτόχρονα και την ρητή συγκατάθεση του Υποκειμένου για την επεξεργασία και διαβίβαση των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του.

Οι χρήστες (Υποκείμενα των Δεδομένων) έχουν το δικαίωμα να διαγράψουν, διορθώσουν, τροποποιήσουν, ενημερώσουν τα δεδομένα που έχουν δηλώσει, ακόμη και να αδρανοποιήσουν την εγγραφή τους, ανά πάσα χρονική στιγμή, μέσω των εργαλείων GDPR. Οι χρήστες μπορούν να απευθύνονται για οποιαδήποτε ενημέρωση ή αντίρρησή τους σχετικά με την επεξεργασία των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα που έχουν δηλώσει, στην διεύθυνση info@cbdandmore.gr.

Aν ο πελάτης, χρήστης ή επισκέπτης δεν συμφωνεί με το περιεχόμενο της παρούσας πολιτικής, μπορεί να μην χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του cbdandmore.gr και της εταιρείας και να μην επισκεφθεί την ιστοσελίδα. Η αποδοχή και τήρηση των όρων και προϋποθέσεων χρήσης είναι υποχρεωτική για την χρήση οποιασδήποτε υπηρεσίας του cbdandmore.gr και της εταιρείας.

To cbdandmore.gr δεσμεύεται να μην προβεί σε πώληση, ενοικίαση ή καθ' οιονδήποτε τρόπο δημοσίευση ή/και κοινοποίηση των στοιχείων των χρηστών του σε κανένα τρίτο φορέα. Το cbdandmore.gr μπορεί να διοχετεύσει στοιχεία των χρηστών του σε τρίτα νομικά ή/και φυσικά πρόσωπα μόνο εάν:

1. Έχει την προηγούμενη συγκατάθεση των χρηστών για τη διοχέτευση των στοιχείων και πληροφοριών που το αφορούν.

2. Τα νομικά και φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με το cbdandmore.gr έχουν το δικαίωμα να επεξεργάζονται τα προσωπικά στοιχεία που οι χρήστες του καταθέτουν σε αυτό, μόνο στο βαθμό που είναι απόλυτα αναγκαίος για την παροχή τεχνικής ή άλλης υποστήριξης προς το cbdandmore.gr ή για την εξυπηρέτηση των αιτημάτων των ίδιων των χρηστών και δεσμεύονται από αντίστοιχους όρους τήρησης της προστασίας των στοιχείων αυτών.

3. Επιτάσσεται λόγω συμμόρφωσης με τις σχετικές διατάξεις του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

Ακόμη το cbdandmore.gr δεσμεύεται να μην χρησιμοποιήσει την ηλεκτρονική διεύθυνσή σας για την αποστολή ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (spam). Δικαιούται ωστόσο να αποστέλλει ενημερωτικά μηνύματα (newsletters) σχετικά με την λειτουργία ή τις υπηρεσίες του.

Εξωτερικοί σύνδεσμοι (links)

Το cbdandmore.gr μπορεί να περιλαμβάνει συνδέσμους (links) προς άλλους δικτυακούς τόπους, οι οποίοι ελέγχονται από τρίτους φορείς. Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για το περιεχόμενό τους, ούτε εγγυάται για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται εκεί. Επίσης, δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε οικονομική ή άλλης φύσεως βλάβη υποστεί ο χρήστης που ακολουθεί αυτούς τους συνδέσμους.