Τηλεφωνικές παραγγελίες:  6931504651

Τρόποι πληρωμής


Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να πληρώσετε με όποιον από τους παρακάτω τρόπους επιλέξετε:

 

1. Με αντικαταβολή, πληρωμή με μετρητά κατά την παράδοση της παραγγελίας.


2. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: 
 

Τραπεζικoί λογαριασμοί

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (ΙΒΑΝ): GR5001103580000035800230191

ΑΡ.ΛΟΓ.: 35800230191

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΜΙΧΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Στην περίπτωση που κάνετε έμβασμα από τράπεζα διαφορετική της ΕΘΝΙΚΗΣ, παρακαλώ να αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης στο email: info@cbdandmore.gr.


ΠΡΟΣΟΧΗ! Η αποστολή των προϊόντων της παραγγελίας γίνεται μόνο μετά την επιβεβαίωση κατάθεσης.

 

3. Πληρωμή με πιστωτική κάρτα. Κατά την παραγγελία σας, μέσω της ιστοσελίδας, με χρήση χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών (Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners). Η πληρωμή με πιστωτική κάρτα είναι απόλυτα ασφαλής, ενώ ταυτόχρονα η προσθήκη του ποσού στο πιστωτικό υπόλοιπο του χρήστη γίνεται άμεσα. Ο χρήστης που επιλέγει την πληρωμή με πιστωτική κάρτα οδηγείται στο ασφαλές περιβάλλον της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ . Στη συνέχεια, δίνει τα στοιχεία της πιστωτικής του κάρτας και αφού επιβεβαιωθεί και εγκριθεί, το ποσό πιστώνεται στο πιστωτικό του υπόλοιπο. Στη συνέχεια, επιστρέφει στην ιστοσελίδα μας και ειδοποιείται για την έκβαση ή μη της συναλλαγής.


4. Πληρωμή με Paypal. Τώρα μπορείτε να εξοφλήσετε τις παραγγελίες σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια μέσω της διαδικτυακής υπηρεσίας πληρωμών PayPal. Επιλέγοντας τον τρόπο πληρωμής «PayPal», στο τέλος της παραγγελίας μεταφέρεστε απευθείας στο ασφαλές περιβάλλον του PayPal. Αν είστε ήδη πελάτης του PayPal, μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και να επιβεβαιώσετε την πληρωμή. Όλοι όσοι διαθέτουν έναν τραπεζικό λογαριασμό ή μια πιστωτική κάρτα μπορούν να πληρώσουν μέσω PayPal χωρίς κανένα πρόβλημα.Μπορείτε να βρειτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικτυακή υπηρεσία πληρωμών PayPal στη διεύθυνση: www.paypal.com.